Marketing Beheer

Marketing ontwikkeling en management

Houd marketing in-house zonder uitbesteding, aanvullende opleiding en projectmanagement. Met onze Marketing Beheer kunnen we u helpen de mogelijke commerciële uitdagingen op te lossen tijdens het ontwikkelen, groeien of opschalen van uw bedrijf.

Voor wie?

Curated Marketing helpt u bij het realiseren van geavanceerde marketingprojecten en het implementeren van strategieën voor een betere omzet, met de minste tijd en budget. We zorgen voor vaardigheids- en kennisontwikkeling, continu onderzoek en passen bij elk project een individuele aanpak en maatwerk toe om efficiënt de beoogde resultaten te bereiken, zonder generalisaties of implementatie van dure tools, middelen of mensen.

Tijdens onze online meetings begeleiden wij u en uw marketingproject volledig. Wij plannen en meten uw resultaten en stellen uw strategie bij, zodat u nooit verdwaalt in het proces of de details.

Het samengestelde marketingsysteem combineert projectbeheer, onze hulp en facilitering en leert u uw marketing te beheren, zodat u niet voor altijd afhankelijk bent van iemands diensten, als u dat wilt.

Door onze materialen op basis van ons onderzoek en testen,verwerft u de beste marketingvaardigheden voor uw bedrijf en kunt u deze zelfstandig gebruiken (vaardigheid = actie + resultaat).

Wat is inbegrepen?

Vooruitzichten & Resultaten

Wij helpen u bij het implementeren van een marketingsysteem in een of meerdere business units en creëren zo meer efficiëntie in bedrijfsprocessen waarmee u geld bespaart en uw jaarlijkse omzet verhoogt.

Onze rol in uw onderneming

We analyseren uw huidige omzet en vinden de knelpunten om mee te werken, lokaliseren en analyseren uw kansen en groeipunten.

Samen zetten we een strategie en tactiek op om te werken aan jouw groeipunten en het eindresultaat.

Wij adviseren u over alle mogelijke marketingtools voor uw doelen.

Wij begeleiden u bij de implementatie van deze tools. We doen aanvullend onderzoek naar de specifieke tools en case studies in uw type bedrijf en markten. Wij helpen u uw resultaten te analyseren en helpen u indien nodig uw strategie bij te sturen.​ Wij beheren uw project, waarbij het onze rol is om te strategiseren, te onderwijzen en te helpen bij het implementeren van de tools om de mogelijk beste resultaten te behalen, onder meer op het gebied van marktaandeel, klantloyaliteit en omzetstijging.​

Onze tarieven

Strategisch rapport

Het beste voor individuele uitdagingen

Inclusief een vooronderzoek, sessie van 2 uur, volledig rapport en ondersteuning na de dienst.

Totaal €985 excl. btw

4 weken

voor start-ups en kleine bedrijven

Inclusief wekelijkse sessies van 2 uur, rapporten en toegang tot alle materialen en doorlopende ondersteuning tijdens de service.

Totaal €2500 excl. btw

12 weken

beste voor corporaties

Inclusief wekelijkse sessies van 2 uur, rapporten en toegang tot doorlopende ondersteuning en alle materialen tijdens de service.

Totaal €6000 excl. btw

START WITH A FREE AUDIT

Vul het formulier in en vind jouw groeipunten. We sturen je een rapport en je kunt daarna een gratis gesprek met ons boeken. Tijdens het gesprek ontdek je of dit programma past bij jouw marketingdoelstellingen en jouw huidige en toekomstige bedrijfsdoelstellingen.